Presentació

Saül, president per qui no ho sàpiga, em va demanar si li podria obrir alguna cosa a internet per penjar anuncis de la penya que fora fàcil de gestionar i, de la mateixa manera que vaig fer amb l'Associació Cultural, us he obert un blog.
Aquest tipus de pàgines web serveixen perquè qualsevol persona puga escriure sobre el que alli es publica, penjar fotos, anunciar esdeveniments... bé, ja ho anireu veent.
Aviat podreu accedir desde www.penyataurinalesuseres.tk, és un redireccionament gratuït, així que tindrà publicitat (pot ser de qualsevol cosa, no ho elegiu vosaltres) així que si algu considera que seria millor llevar-ho compreu un domini ".com" (uns 10 euros a l'any).
Per cert, el redireccionament gratuït té un inconvenient, s'ha de visitar unes 15 o 20 vegades al mes perquè no te'l lleven, així que poseu-vos la pàgina de la penya taurina com a "pàgina d'inici" i així al encendre l'ordinador sempre fareu una visita a la penya.
Els qui sigueu a més de l'associació cultural recordeu que també teniu blog a la vostra disposició www.lullal.tk amb les mateixes condicions. Visiteu-lo de tant en tant i escriviu!

I. Branchadell

No hay comentarios: